close

Contact rapid

Cazare de vis in localitatea Murighiol, Delta Dunarii. Contacteaza-ne si convinge-te!

close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații
  Tu ne intrebi, noi răspundem!

  Intrebari frecvente

  În această secțiune, încercăm să răspundem la cele mai frecvente întrebări pe care le au turiștii despre complexul nostru din Murighiol, Delta Dunării. Dacă aveți întrebări suplimentare, nu ezitați să ne contactați și vă vom fi bucuroși să vă ajutăm.

  Tarifele pentru închirierea unei bărci variază în funcție de tipul de barcă, durata închirierii și sezonul în care se face închirierea. La Complexul Andris Murighiol colaborăm cu ghizi locali pentru a obține prețuri mici și experiențe memorabile.

  În cadrul complexului nostru nu oferim servicii de masă, dar am amenajat o zonă de BBQ pentru că tu să poți pregăti orice iți dorești. În apropiere iți putem recomanda restaurante și taverne cu preparate tradiționale delicioase.

  Pentru a ajunge la Complexul Andris din Murighiol, cel mai simplu este să folosești mașina personală. Alternativ, poți ajunge aici și cu transportul în comun, cum ar fi autobuze sau microbuze care circulă pe ruta Tulcea – Murighiol. De asemenea, îți putem organiza transferul de la aeroport sau de la stația de autobuz, la cerere. Pentru mai multe informații, te rugăm să ne contactezi.

  La Complex Andris Murighiol, am luat măsuri pentru a preveni și a combate prezența țânțarilor în zona noastră. Totuși, având în vedere că suntem în mijlocul Deltei Dunării, este posibil să întâmpinați această problemă în timpul sezonului cald. Pentru a vă ajuta să vă protejați, vă recomandăm să aduceți îmbrăcăminte adecvată și să utilizați un spray anti-țânțari.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles