close

Contact rapid

Cazare de vis in localitatea Murighiol, Delta Dunarii. Contacteaza-ne si convinge-te!

close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații
  Activități

  Activități

  Experiențe de neuitat în Delta Dunării! Fă-ți vacanța așa cum dorești!

  Plimbări cu barca

  Dacă dorești să explorezi frumusețile Deltei Dunării, plimbările cu barca sunt alegerea perfectă. Complexul nostru din Murighiol îți oferă oportunitatea de a te bucura de peisajele spectaculoase ale deltei, într-un mod unic și confortabil.

  Poți închiria o barcă condusă de către un ghid local care are experiență în explorarea Deltei Dunării și îți va oferi informații interesante despre fauna și flora specifice acestei zone.

  Vei putea admira coloniile de pelicani, cormorani și alte specii de păsări care își au habitatul în Delta Dunării, dar și animale sălbatice, precum vidre, nutrii și chiar șerpi de apă.

  Excursii

  Pentru a te bucura pe deplin de frumusețea naturală a Deltei Dunării, poți alege să faci o plimbare cu bicicleta sau te poți aventura alături de ghizi locali în minunata Biosferă Delta Dunării.

  Ia-ți unditele și fii pregătit pentru pescuit. Pasionat sau amator, aici ești în raiul pescarilor.

  Restaurante

  Poți găti ce iți dorești în zona de BBQ special amenajată sau te poți bucura de specialități locale. În funcție de preferințe, iți putem recomanda restaurante și locații din Murighiol care să iți satisfacă toate poftele.

  Ești în Delta Dunării, deci fii pregătit să găsești un sortiment variat de pește dar și preparate din bucătăria lipoveană, românească, turcească sau mediteraneană.

  Turism ecumenic

  Odată cazat la noi, ia în calcul și  oportunitățile de turism ecumenic care includ vizitarea bisericilor și mănăstirilor din zonă.

  Biserica Sfântul Nicolae din Murighiol este una dintre cele mai frumoase atracții turistice din zonă, cu o istorie bogată și o arhitectură deosebită. De asemenea, poți vizita și  Mănăstirea Halmyris, Mănăstirea „Sfinții Martiri Epictet și Astion”, Biserica cu hramul Sf. Gheorghe, Schitul Sfântul Prooroc Ilie Tezviteanul, toate situate la câțiva kilometri de Complexul Andris.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles