close

Contact rapid

Cazare de vis in localitatea Murighiol, Delta Dunarii. Contacteaza-ne si convinge-te!

close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații
  Campare cu cortul în Delta Dunării

  Camping

  Spiritul de aventură își găsește locația perfectă în complexul Andris din Murighiol.

  Camping Complex Andris Murighiol

  Dacă îți dorești o experiență de camping în mijlocul naturii sălbatice a Deltei Dunării, Complexul Andris din Murighiol este locul ideal pentru tine. Îți punem la dispoziție o zonă special amenajată pentru camping, unde poți sta în cortul tău și te poți bucura de liniște și aer curat.

  În plus, te poți bucura de toate facilitățile moderne pe care le oferim în cadrul complexului nostru, precum piscina, zona de BBQ sau locul de joacă amenajat. De asemenea, poți participa la activități de pescuit sau plimbări cu barca în Delta Dunării, pentru o experiență de neuitat.

  Rezervă-ți sejurul!

  Camping amenajat Delta Dunării

  Nu uita că la Complexul Andris ne preocupăm de confortul și siguranța oaspeților noștri, așa că ne asigurăm că zona de camping este curată, sigură și bine întreținută.

  Așadar, dacă vrei să te bucuri de natura autentică a Deltei Dunării într-o atmosferă relaxantă și confortabilă, îți recomandăm să încerci campingul la Complexul Andris din Murighiol.

  Contactează-ne!
  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles